top of page
School voetbalspel

SPONSOREN

Logo reclame borden.png

TROTSE SPONSOREN

Onze namen zijn Thomas Verhoeven en Luke Eickhout en ik vertegenwoordig met trots de L.T. Voetbalacademie. 

Bij L.T. Voetbalacademie is onze missie om jonge talentvolle voetballers te begeleiden en te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken, zowel op het veld als daarbuiten, met de nadruk op discipline, respect en teamwork.

 

Onze visie is om de toonaangevende voetbalacademie te zijn die talentvolle spelers van diverse achtergronden voorbereidt op een succesvolle toekomst, via een goed gestructureerd opleidingsprogramma met professionele coaching en begeleiding.

 

Met uw steun willen we onze faciliteiten en opleidingsmogelijkheden verbeteren om onze spelers nog beter te ontwikkelen. Daarom hebben we het L.T. Fonds opgericht, waar 25% van het gesponsorde geld naartoe gaat. We streven ernaar ons bereik uit te breiden en toegankelijk te maken voor getalenteerde voetballers met beperkte mogelijkheden voor hoogwaardige training en ontwikkeling. Uw bijdrage aan het L.T. Fonds helpt ons om dromen waar te maken en een positieve impact te creëren in het leven van jonge voetballers. Meer lezen over het L.T. Fonds? klik dan hier.

Hoe word je trotse sponsor van L.T. Voetbalacademie?

Sponsor worden van L.T. Voetbalacademie is mogelijk in 5 simpele stappen!

  1. Bekijk de onderstaande sponsorpakketen en bekijk welke het beste bij jou past. Heb je zelf andere ideeën van sponsoring? Geen probleem, volg alsnog de stappen.

  2. Neem contact met ons op via de onderstaande knop 'contact'.

  3. L.T. Voetbalacademie komt binnen 48 uur met een reactie.

  4. In samenspraak word er een sponsorovereenkomst opgesteld en overlegt.

  5. Tekenen van de sponsorovereenkomst en officieel trotse sponsor van L.T. Voetbalacademie

bottom of page