top of page
PHOTO-2022-12-06-16-48-03 2.jpg
IMG_6993.HEIC
PHOTO-2022-12-06-16-48-01 2.jpg
LTV-Nick.JPG
DE LTV-TEST
PHOTO-2022-12-06-16-48-02.jpg

De ‘LTV-Test’ is zelf ontwikkeld door L.T. Voetbalacademie. Het betreft 6 unieke individuele voetbaltechnische opdrachten waarbij de passing, het afwerken, de controles, het dribbelen, de wendbaarheid, de snelheid en de skills worden getest en gemeten. Deze unieke LTV-test is enkel voor de vaste klanten met een GOUD-Pakket. Het geeft u en ons een betrouwbaar zicht op de voetbaltechnische kwaliteiten van uw kind. Meten = weten. 

*Disclaimer: uiteraard is elke test een momentopname en zegt de behaalde score niets over het potentieel van uw kind als voetballer.

 

De LTV-test duurt ongeveer 60 minuten.

 

Welke waarde heeft onze LTV-Test ?

De trainers van de L.T. Voetbalacademie krijgen een perfect beeld van het voetbaltechnische vermogen van uw kind. Wat zijn/haar sterkste voetbaltechnische troeven en waar kan hij/zij nog een verbetering in maken?

-    U krijgt een goed beeld waar het kind zijn/haar voetbaltechnische niveau ligt in vergelijking met de leeftijdsgenoten. 

-    Via onze ‘LTV-Test’ kunnen wij perfect de progressie meten en in kaart brengen van uw kind, tussen testmoment 1 en het daaropvolgende testmoment.

-    Elke speler ontvangt na afloop een unieke FIFA-Card met zijn/haar behaalde scores!

-    Ten slotte vinden wij het leuk om een kleine competitie te houden binnen onze voetbalschool, volledig gericht op het voetbaltechnische aspect.

JO10-MO11

'Lucas Melgers'

Lucas Melgers is de speler met de hoogste FIFA-Card, maarliefst 91 algemeen! De terechte nummer 1 tot nu toe!

 

Lucas is een speler met een fantastische actie waarmee hij iedereen zoek kan spelen. Daarbij is de mentaliteit die Lucas wekelijks laat zien uitmuntend. Dit seizoen is Lucas dan ook actief bij Hollandia JO13-1! Hou deze topper zeker goed in de gaten!

IMG_6993.HEIC
ALL TIME KLASSEMENT
bottom of page