top of page
PHOTO-2022-12-06-16-48-03 2.jpg
IMG_7254 2.heic
IMG_7036.HEIC
LTV-Nick.JPG
DE LTV-TEST
PHOTO-2022-12-06-16-48-02.jpg

De ‘LTV-Test’ is zelf ontwikkeld door L.T. Voetbalacademie. Het betreft 6 unieke individuele voetbaltechnische opdrachten waarbij de passing, het afwerken, de controles, het dribbelen, de wendbaarheid, de snelheid en de skills worden getest en gemeten. Deze unieke LTV-test is enkel voor de vaste klanten met een GOUD-Pakket. Het geeft u en ons een betrouwbaar zicht op de voetbaltechnische kwaliteiten van uw kind. Meten = weten. 

*Disclaimer: uiteraard is elke test een momentopname en zegt de behaalde score niets over het potentieel van uw kind als voetballer.

 

De LTV-test duurt ongeveer 60 minuten.

 

Welke waarde heeft onze LTV-Test ?

De trainers van de L.T. Voetbalacademie krijgen een perfect beeld van het voetbaltechnische vermogen van uw kind. Wat zijn/haar sterkste voetbaltechnische troeven en waar kan hij/zij nog een verbetering in maken?

-    U krijgt een goed beeld waar het kind zijn/haar voetbaltechnische niveau ligt in vergelijking met de leeftijdsgenoten. 

-    Via onze ‘LTV-Test’ kunnen wij perfect de progressie meten en in kaart brengen van uw kind, tussen testmoment 1 en het daaropvolgende testmoment.

-    Elke speler ontvangt na afloop een unieke FIFA-Card met zijn/haar behaalde scores!

-    Ten slotte vinden wij het leuk om een kleine competitie te houden binnen onze voetbalschool, volledig gericht op het voetbaltechnische aspect.

JO10-MO11

'Ricardo Peddemors'

Ricardo is de speler met de hoogste FIFA-Card, maarliefst 92 algemeen! De terechte nummer 1 tot nu toe!

Ricardo is naast speler ook trainer bij L.T. Voetbalacademie. Dat hij de kneepjes van het voetbal beheerst heeft hij laten zien tijdens zijn LTV-Test. Ricardo is een speler met een geweldige motivatie die altijd tot het gaatje gaat. Doordat Ricardo dit combineerd met een leergierig houding ontwikkeld hij `zch razend snel. We gaan Ricardo nog veel terugzien bij L.T., zowel als speler en trainer!

IMG_7254 2.heic
ALL TIME KLASSEMENT
bottom of page