top of page

OVER ONS

De L.T. Voetbalacademie is opgezet door Luke Eickhout en Thomas Verhoeven. Thomas: "Wij hadden al lange tijd het idee om een voetbalschool op te zetten. We merkten namelijk dat er te weinig ruimte was voor het individuele coachen en het aanleren van specifieke technische vaardigheden in de reguliere trainingen. Hier wilden wij iets aan doen om zo spelers verder te ontwikkelen en het maximale uit het talent van de spelers te halen. Daarom hebben wij de L.T. Voetbalacademie opgericht. "Een hele mooie uitdaging waar we ontzettend veel zin in hebben".

De L.T. Voetbalacademie is een jong bedrijf dat op professionele wijze de voetbalvaardigheden van jonge talentvolle spelers gaat verbeteren. Dit doen wij op basis van kleine groepstrainingen. 

Functionele techniek is volgens ons de basis van het voetbal. Desalniettemin vergeten wij de andere aspecten binnen het voetbal niet. Ook op het mentale vlak zijn we met elke training bezig om iedereen zijn of haar mentale gesteldheid positief te prikkelen.

IMG_7966.JPG
IMG_7675.JPG

ONZE MISSIE

De L.T. Voetbalacademie heeft als missie de technische voetbalvaardigheden van jonge beloftevolle spelers te verbeteren. Om spelers verder te ontwikkelen en te verbeteren moeten ze uit hun comfortzone worden gehaald. De start van een goede ontwikkeling is namelijk het open willen staan voor nieuwe uitdagingen en ideeën. Zo kunnen wij spelers ontwikkelen tot een completere voetballer die met zelfvertrouwen op het veld staat.

De kleine groepstrainingen bestaan uit maximaal 8 personen, dit doen wij zodat we veel aandacht hebben voor het individu en gericht bezig kunnen zijn met het ontwikkelen van de spelers. Zo is er ook meer aandacht voor het ontwikkelen van specifieke voetbaltechnische vaardigheden die tijdens de reguliere training op de club niet altijd aan bod komen. Wij streven ernaar dat elke speler minimaal 600 balcontacten per training maakt. Door de vele balcontacten per training word jij als speler bekend met de vaardigheden en leer je deze sneller aan. Wij trainen niet tot het lukt maar oefenen totdat het niet meer mislukt!

HET TEAM

Luke.png

Luke Eickhout

Mijn naam is Luke Eickhout, 22 jaar oud en ben inmiddels al een aantal jaar mezelf aan het ontwikkelen in het trainersvak. Ik heb bij verschillende clubs al ervaring mogen opdoen: bij ASV de Dijk en s.v. Enkhuizen. Momenteel ben ik trainer van de JO16-1 van s.v. Enkhuizen.    Verder is het mij de afgelopen jaren opgevallen dat kinderen steeds minder voetballen in hun vrije tijd. De pleintjes zijn vaak leeg met als gevolg dat de techniek zichtbaar achteruit gaat. Dat zette me aan het denken om toch eens verder te gaan kijken naar een oplossing. Samen met Thomas zijn we erop gekomen om de L.T. Voetbalacademie op te richten. Zo breng je een extra voetbal moment weer terug bij de spelers die daar vele voordelen uit kunnen halen. Denk aan een verbeterde techniek tot aan het spelen met vertrouwen!

Tobias.png

Tobias Jansen

Mijn naam Tobias Jansen, Ik ben 19 jaar oud en geef training vanaf mijn 14e. Dit doe ik al vanaf het begin bij sv enkhuizen. Sinds 2 jaar train ik selectie teams en ik heb in het seizoen van 22/23 mijn eerste trainerslicentie gehaald! In dat zelfde seizoen ben ik trainer geworden van de voetbalschool. Dit heeft mijn hele visie op voetbal en de ontwikkeling van voetballers behoorlijk veranderd. Ik begon niveau verschil te zien in spelers die extra trainen bij een voetbalschool. Dit verschil is te herkennen in hun aanname, baltechniek, handelingssnelheid en uiteraard de skillmoves. Naast dat er fysieke voordelen ontstaan merk je ook verschil in de mentale voordelen. Spelers met een betere techniek ondervinden meer zelfvertrouwen op het veld. En dat is gelijk ook mijn visie bij L.T. zelfvertrouwen ontwikkelen bij spelers.

Thomas.png

Thomas Verhoeven

Ik ben Thomas Verhoeven, 22 jaar oud. Ik ben ondertussen al meerdere jaren jeugdtrainer. Ik ben in het bezit van mijn UEFA C diploma en ben nog altijd gemotiveerd om verder te leren en mezelf te ontwikkelen. Ik heb training gegeven bij onder andere ASV de Dijk, HVV Hollandia en s.v. Enkhuizen. Ik merk als trainer dat het tijdens de reguliere trainingen lastig is om tijd vrij te maken voor het aanleren van voetbal technische vaardigheden. Als er wel tijd voor was merkte ik dat ik alsnog te weinig individuele aandacht kon bieden. Dit zorgde er mede voor dat ik samen met Luke op het idee ben gekomen om een voetbalacademie op te richten. L.T. Voetbalacademie wordt de plek waar wij met ons enthousiasme en kunnen, spelers wel dat beetje extra aandacht en coaching kunnen geven!

IMG_8942_edited.jpg

Sem Sluijs

Mijn is Sem Sluijs, 16 jaar oud. Ik speel momenteel bij de 17-1 van s.v. Enkhuizen. Ik ben elke dag bezig met voetbal. Ik heb sinds het begin van me voetbalcarrière al me energie in het voetbal gestoken. Dit om mijzelf maximaal te kunnen ontwikkelen. Mede hierdoor heb ik mijn voetbalkennis weten uit te breiden en wil ik dit graag an jullie overbrengen. Ik ben super gemotiveerd om komend seizeon alles eruit te halen wat erin zit! Tot snel.

Ricardo.png

Ricardo Peddemors

Mijn naam is Ricardo Peddemors, 14 jaar oud. Momenteel speel ik in de 15-1 bij VV De Zouaven. Vanaf jongs af aan voetbal ik altijd na school met vrienden in het steegje naast mijn huis. Het enige waar ik aan denk is voetbal. Ik wilde altijd net zoals Ronaldo worden. Toen ik ouder werd begon ik het spelletje meer te begrijpen. Ik begon ook anderen te helpen. Via het training geven van mijn buurjongetje bij de kabouters ben ik helemaal in het trainers wereldje gerolt. Vlak daarna begon de L.T. Voetbalacademie. Ik train zelf nogsteeds bij L.T. Voetbalacademie om alle technische vaardigheden op pijl te houden. Daarbij ben ik aan de interne trainiings opleiding gestart en ben ik nu techniektrainer bij L.T. Voetbalacademie. Wat ik het leukst vind is dat ik mijn passie, het gene wat ik het liefste doe aan anderen kan leren. Ik ben heel erg vrolijk en gemotiveerd tijdens de trainingen. Als de kinderen komen voor een training en ze zien ons, de trainers, met een lach op ons gezicht hebben ze er gelijk zin in en omgekeerd ook. Door het enthousiasme kunnen we alles uit de kinderen halen om ze beter te maken.

Gijs.png

Gijs Hansen

Mijn naam is Gijs Hansen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben al een aantal jaren trainer bij s.v. Enkhuizen en geniet er altijd van om training te geven. Vooral het training geven aan de jeugd trekt mij ontzettend aan. Ik vind het mooiste wat er is om kinderen zichzelf te zien ontwikkelen aan de hand van de trainingen die jij hun aanbied. Ik voetbal zelf al 2 jaar in de selecte van s.v. Enkhuizen. Ik ben daarbij druk bezig met het verbreden van mijn trainers kennis en daar de papieren voor te halen. In het dagelijks leven werk ik met jongvolwassenen en kinderen die moeilijk opvoedbaar zijn. Ik zal mijn expertise en ervaring hierin gebruiken om de kinderen bij L.T. een luisterend oor te bieden en indien te ondersteunen. Ik zal dit seizoen werken als interim-trainer, en heb erg veel zin om aan mijn eerste voetbalseizoen te beginnen als trainer van de L.T. Voetbalacademie. Tot op het veld;)

bottom of page